Administrerende direktør Bjørn Moen ( sittende), salgsdirektør VVS Ole Petter Klavestad og VA- direktør Morten Lerengen .
Administrerende direktør Bjørn Moen ( sittende), salgsdirektør VVS Ole Petter Klavestad og VA- direktør Morten Lerengen .

PRESSEMELDING

Heidenreich med kraftig vekst i 2021

Grossisten tok markedsandeler og økte omsetningen i 2021.

Published

For Heidenreich ble året som nå er historie et spennende år på alle måter, både med tanke på Korona, vareleveranser, råvarepriser og ikke minst etterspørsel.

Til tross for en markedssituasjon med et voldsomt press på priser, leverte vi en økning på nesten 13 % i omsetning. Bransjestatistikken viser også at vi fikk en kraftig økning i markedsandeler, skriver Heidenreich i en pressemelding.

Butikkomsetningen vokste nesten 18 %.

God start på 2022

- Forventningene våre til januar i år har derfor vært skyhøye, og vi er svært fornøyd med å levere en fortsatt god vekst i januar 2022.

Selskapet kan vise til en rekordartet omsetningsøkning på over 25 % sammenlignet med januar 2021.

- Vi gjør vårt ytterste for at hver enkelt kunde skal føle seg spesiell og ivaretatt – hver dag gjennom hele året. Jeg er ydmyk og stolt over å lede denne gjengen som vi omtaler som Team Heidenreich, uttaler administrerende direktør Bjørn Moen.

Powered by Labrador CMS