Klar for Inspirasjonsdagen 2023

2023 har vært et forrykende år for Ingeborg-nettverket med ny nettside, utvidet styret, fått flere nye partnerbedrifter og stadig nye medlemmer.

Published

Vi er nominert til Jenteprisen 2023, har inngått samarbeid med Norges hyggeligste håndverker og i september arrangerte vi gullpartner-samling med besøk av forsvarssjef Eirik Kristoffersen og generalmajor Elisabeth Michelsen.

– Alt dette toppes med Inspirasjonsdagen 23. november. Det er årets høydepunkt for oss, sier Christine Sanner, ansvarlig for inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket i pressemeldingen.

– Årets tema er Hit, og enda lengre. Vi ønsker alle i rør- og byggebransjen velkommen til en innholdsrik, digital inspirasjonsdag. Målet er at alle deltagere skal bli motivert og inspirert til å se muligheter i faget og fordelene ved å rekruttere kvinner til rør- og byggebransjen.

Vi lover et innholdsrikt arrangement, hvor du blant annet vil møte Maren Lundby og Anita Krohn Traaseth som vil dele litt av sine historier og betraktninger i forhold til mangfold, inkludering, kultur og ledelse.

Hvem vinner årets Ingeborg-pris?

– Ingeborg-prisen er vår måte å hedre og løfte frem de som bidrar til at flere kvinner finner veien inn i rørbransjen, sier Christine Sanner.

– Ingeborg-prisen er en anerkjennelse til en enkeltperson, organisasjon eller bedrift som har bidratt til å synliggjøre og løfte kvinner i rørbransjen, eller på andre måter har gjort en innsats som bidrar til at kvinneandelen i rørbransjen øker. Prisen deles årlig ut under inspirasjonsdagen.

Blant tidligere vinnere finner man Caverion Norge, Brakkeaksjonen i Berge, tidligere NBL sjef Jon Sandes m.fl.

– Vi finpusser detaljer og presenterer hele programmet litt lengre frem, mens vi ser fram til å motta mange nominasjoner til Ingeborg-prisen og påmeldinger til inspirasjonsdagen. Arrangementet sendes digitalt slik at alle kan være med og er selvsagt gratis, avslutter Sanner.

Meld deg på årets inspirasjonsdag  23. november 2023 fra kl. 14.00-17.00

Powered by Labrador CMS