NY: Lars Aasberg er ansatt som servicesjef i Munters AS fra 1. januar 2023.

Ny servicesjef i Munters AS

Munters styrker staben ytterligere med Lars Aasberg som servicesjef.

Published

Lars Aasberg har over 30 års erfaring fra VVS bransjen både som blikkenslager, montør, servicetekniker og 20 år som serviceleder. De siste 2 årene har han jobbet for Plug-in Norge.

Lars vil håndtere både serviceforespørsler, koordinere våre igangkjøringer av anlegg og vil gi support til våre kunder over hele landet, samt ha dialog med våre ulike fabrikker.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å arbeide hos Munters som er en global godt etablert leverandør med svært gode kvalitetsprodukter som sikter seg inn mot et nytt og voksende marked med klimatisering av batterifabrikker i Norge. Det som skjer nå, er svært spennende og det er givende å kunne være med fra start på de første anleggene. I disse dager har vi første leveranse til Morrow Batteries, sier Aasberg i meldingen.

– Service er viktig for oss både når en tenker på prestanda på produkt og tidlig forebygging for å opprettholde drift i kritiske prosessanlegg og dermed sikre den prestanda og levetid som produktene er ment for. Lars vil bli en nyttig resurs i vår satsing mot klimatisering av renrom for test og produksjonslokaler av battericeller og ellers til alle som har høye krav til krav til kontroll av luftfuktighet og temperatur og som vil nyttiggjøre seg av våre produkter. Lars blir viktig i vår satsing fremover sier landssjef, Ole Petter Jahren

Lars vil jobbe fra Munters kontorer på Danholmen i nærheten Tønsberg.

Powered by Labrador CMS