JUGENDKONFERANSEN 26. SEPTEMBER 2024

Kunstig intelligens i fokus på Nordvestlandet

Etter fjorårets suksess returnerer Jugendkonferansen til Ålesund 26. september. Fokuset i år er ny teknologi og hvordan kunstig intelligens kan brukes i byggebransjen.

Published Last updated
F.V: Ole Jonny Rogne i Nordvest Miljø. Katrine Fagerli fra Energima og Kristine Hjørungdal fra Bravida er kjernen av de som har jobbet med Jugendkonferansen fra NemiTek Nordvestlandet.

Endelig er det snart høst, og det betyr at Nordvestlandets store begivenhet, Jugendkonferansen, skal arrangeres. Årets program inneholder dyktige foredragsholdere, som både er lokale, og som tar turen fra andre steder i landet. Felles for alle, er at de skal dele av sin kunnskap om ny teknologi, bruk av KI, energieffektivisering og andre spennende temaer.

– I år er fokuset på ny teknologi i bygg, og ikke minst kunstig intelligens, som vi har hørt så mye om det siste året, forteller Ole Johnny Rogne, styreleder for NemiTek Nordvestlandet og daglig leder i Nordvest Miljø.

Faglig samlingspunkt i Ålesund

Konferansen blir arrangert på PIR i Ålesund. Fagprogrammet er klart og det kommer både lokale og nasjonale foredragsholdere.

– Vi får besøk av KI-ekspert Morten Goodwin, og han kommer hit for å forklare mylderet av mulighetene innenfor KI i bygg og anlegg, fortsetter Kristine Hjørungdal, som er styremedlem i NemiTek Nordvestlandet og ansatt i Bravida.

I tillegg kommer blant annet Camilla Andersen fra SINTEF for å fortelle om det siste innen hennes forskning om KI for energieffektivisering. Sindre Gundersen i Advansia kommer «helt» fra Molde for å fortelle om hva som er viktig innenfor byggdata. Patrik Hjertkvist fra Entro og Bjørn Tennø fra ELD365 vil snakke om energieffektivisering. 

– Vi har også fått med Tommy Hagenes fra Energy Control og Martin McGloin som vil fortelle om det de har lært etter 100 episoder med Praktisk Proptech. 

Dette er altså et program du ikke bør gå glipp av!

Middag på Bryt fra Jugendkonferansen 2023.

Sosialt program utover kvelden

Som i fjor blir det arrangert afterwork på Molo Brew, der man kan smake på en rekke lokale ølsorter. Middagen blir på Bryt, der det blir servert tapas. 

– Vi i NemiTek Nordvestlandet setter utrolig stor pris på de engasjerte medlemmene våre her i regionen, og vi håper alle sammen kan ta turen til Ålesund den 26. september, avslutter Rogne.

Få plasser

Konferansen har et maks kapasitet på 150, så vær rask med å sikre deg plass. Det er også plass til ni utstillere i fagmessen, så leverandører som ønsker å vise frem deres produkter og løsninger må være raske med å melde seg på.

Se hele fagprogrammet og meld deg på her!

Jugendkonferansen samlet 100 bransjekolleger i 2023.
Kristine Hjørungdal i Bravida holdt foredrag i 2023, i år er hun konfransier.
Fagmessen er en god arena for å se på leverandørene sine løsninger, og mingle med bransjekolleger.
Stranda Ventilasjon i diskusjon med Energiråd.
Molo Brew byr på noe godt i glasset etter en lang dag med konferanse.
Middagen på Bryt bød på god mat og godt sosial lag.
Powered by Labrador CMS