NY: Ketil Kufås Gjerde.
NY: Ketil Kufås Gjerde.

Ketil er ny avdelingsleder

Fokus rådgivning har ansatt Ketil Kufås Gjerde som ny avdelingsleder Energi og teknikk. 

Published

Ketil har gjennom 25 års erfaring opparbeidet seg en breddekunnskap innen VVS-faget, med spesialistkompetanse innen ITB, digitalisering og byggautomasjon. 

Ketil har en lang portefølje med prosjekter der han har fulgt opp leveransen fra oppstart til endt prøvedrift. Dette som ITB eller prosjektleder hos byggherre. Han har opparbeidet seg lang erfaring med hva som er suksesskriterier og feilkilder i prosjekter.

Han har nå tatt steget opp og blitt ansatt som avdelingsleder Energi og teknikk hos Fokus Rådgivning AS. Avdelingen har fra før rådgivere innen elektro, VVS og byggautomasjon. 

Ketil vil i tillegg til å lede avdelingen tilføre kunnskap innen ITB og byggautomasjon. Avdelingen skal ha sterkt fokus på teknikk, men jobber også med å komplementere avdelingen med medarbeidere som brenner for energi og miljø.

Om selskapet

Fokus Rådgivning AS består av tre avdelinger; prosjektstyring, brannrådgivning samt energi og teknikk. Firmaet ble etablert i 2008 og har et sterkt tverrfaglig miljø med 28 svært dyktige og engasjerte medarbeidere lokalisert i Sandvika. Fokus Rådgivning AS er opptatt av korte beslutningsveier og stor grad av påvirkning, for å sikre at leveranse blir best mulig – hver gang.

Powered by Labrador CMS