NY: Børre Damman er ny distriktsjef salg i Lindab.

Går fra Ventistål til Lindab

Børre Damman ble 1. september ansatt som distriktssjef salg ved Lindabs hovedsete på avdelingen i Kristiansand. Børre kommer fra Ventistål, hvor han har vært de siste 16 årene.

Published Last updated

– Det er godt å få Børre på plass i Kristiansand. Børre fremstår som trygg og solid. Har jobbet seg opp gjennom forskjellige roller der han kommer fra, og har med det fått en bred bakgrunn som vi synes er interessant. Børre har i tillegg de seneste årene virkelig hatt fokus på teknikken, og det søker vi i vårt salgsteam. Vi må ha teknikk inn i salgene våre, sier salgssjef Stefan Myhre Pettersen i pressemeldingen. 

– Min motivasjon for å søke stilling i Lindab er at organisasjonen skiller seg ut som en som prioriterer velferd og profesjonell vekst for sine ansatte.

– Jeg ser på Lindab som en ideell arena for å bygge videre på min kompetanse fra bransjen fra over 16 år i Ventistål og ser frem mot videre vekst og muligheter.

– Med et solid fokus på miljø og utvikling med bruk av ny teknologi og bærekraftige løsninger, så vil Lindab fortsette å bidra til bedre innemiljø med smarte energieffektive løsninger for alle typer bygg, sier Damman om sin nye arbeidsgiver.

Powered by Labrador CMS