Alexander Strand, daglig leder i T-2 Prosjekt Vest og Øyvind Høvding, konstiuert direktør Vest i Multiconsult.

Multiconsult styrker seg i vest

Multiconsult kjøper T-2 Prosjekt Vest AS og styrker seg ytterligere på prosjekt- og prosjekteringsledelse.

Published

Selskapet vil dermed stå enda bedre rustet til å vinne nye oppdrag og bli en enda mer markant aktør i utviklingen av Vestlandsregionen.

T-2 Prosjekt Vest har opparbeidet seg et svært godt rennommé regionalt og har en god markedsbase med både store offentlige og solide private kunder. Selskapet har sin hovedaktivitet inn mot prosjektledelse.

Attraktive

– Vi er veldig fornøyde med at T-2 Prosjekt Vest har valgt å bli en del av Multiconsult. Selskapet har svært dyktige og erfarne medarbeidere innen prosjektledelse og prosjekteringsledelse som kan gå rett inn i vår organisasjon og styrke vår gjennomføringsevne av prosjekter ytterligere, sier Øyvind Høvding, konstituert direktør Vest i Multiconsult i pressemeldingen.

Gode og erfarne prosjekt- og prosjekteringsledere er svært attraktive innen bygg- og anleggsbransjen, og det er innen dette området T-2 Prosjekt Vest har opparbeidet seg et svært godt rennommé i markedet. Ved å samle Multiconsult og T-2 Prosjekt Vest er målet å vinne enda flere oppdrag og bli en enda mer markant bidragsyter til en positiv og mer bærekraftig utvikling av Vestlandsregionen.

A-laget

– Det er smigrende at Multiconsult har merket seg og ønsker vår kompetanse innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og samspill. Vi har hatt et strålende samarbeid med Multiconsult over flere år. Vi ser nå frem til å bli en del av det store A-laget innen prosjekt og prosjektering på Vestlandet og vi gleder oss til å være med og utvikle Multiconsult videre i årene fremover, sier Alexander Strand, daglig leder i T-2 Prosjekt Vest.

T-2 Prosjekt Vest blir et selvstendig datterselskap av Multiconsult og vil fortsette sin virksomhet i dagens lokaler frem til våren 2024. Selskapet vil da fusjoneres inn i forretningsenhet Vest i Multiconsult Norge og medarbeiderne bli samlokalisert med Multiconsults øvrige medarbeidere i Bergen.

T-2 Prosjekt Vest er Bergensbasert og ble etablert i 2018. Selskapet er delvis eid av T-2 Prosjekt AS og består i dag av fire medarbeidere. Alexander Strand er i dag daglig leder for selskapet.

Powered by Labrador CMS