Håvard Fjellstad er ansatt som Senior Prosjektleder i Munters AS.
Håvard Fjellstad er ansatt som Senior Prosjektleder i Munters AS.

PRESSEMELDING

Munters AS styrker laget

Siste tilskudd er Håvard Fjellstad. Han er ansatt som Senior Prosjektleder i Munters AS.

Published

Munters styrker teamet og er svært fornøyd med å ansette Håvard Fjellstad.

Håvard har erfaring fra prosjektledelse og bakgrunn innenfor elektro og automasjon og har tidligere jobbet hos National Oilwell Varco, Exxonmobil og VOW Scanship.

– Jeg ser frem til å starte i en ny bransje der Munters er en godt etablert leverandør globalt og leverer kvalitetsprodukter til et voksende marked. Selskapets produkter bidrar til det grønne skiftet som krever bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og med Munters produktportefølje treffer de et bredt spekter av mulige kundegrupper, sier Fjellstad i en pressemelding.

– Munters er et stort selskap med spesialister innenfor klimatisering av batteriproduksjon, med god erfaring og dokumenterte resultater for de krevende produksjonsforholdene til batterifabrikker, så det skal bli en fornøyelse å jobbe mot pågående og kommende batterifabrikkprosjekter i Norge, legger han til.

Håvard vil blant annet være med på prosjektledelse for Morrow Batteries og bistå til at Munters kan sikre større prosjekter i Norge.

– Vi ønsker Håvard hjertelig velkommen til Munters, han har bred kompetanse og en god erfaring som både vi som firma og våre kunder vil få stor glede av, sier landssjef Ole Petter Jahren.

Håvard vil nå jobbe på Munters sine kontorer på Danholmen i nærheten av Tønsberg.

Powered by Labrador CMS