Vannskadeseminarene arrangeres annethvert år og fokuserer på kunnskapsdeling og nettverksbygging på tvers av de nordiske landene.

Hvordan kan vannskader i bygg unngås?

Jobber du med innendørs vanninstallasjoner hos myndigheter, byggefirmaer, arkitektkontorer, forsikringsselskaper, takstfirma, leverandører eller hos en rørentreprenør? 

Published

Da bør du ikke gå ikke glipp av Nordisk Vannskadeseminar 27. – 29. august 2024. Seminaret har et fullpakket program om tiltak for å unngå vannskader. På scenen vil en rekke anerkjente eksperter fra hele Norden dele sin kunnskap.

Temaer i programmet inkluderer: 

Vannfeilbrytere, ansvarsfordeling, nye byggeforskrifter, effekter av våtromsnormen, sikring mot vannskader, ny testmetode for rør-i-rør, tetthets- og trykkprøving, drikkevannsdirektiv, legionellaforebygging, materialhåndtering, gjenbruk, vannskadeforebygging og KI i byggeprosessen.

Seminaret arrangeres annethvert år på ulike steder i Norden. I 2022 var det Norge og SINTEF som var vertskap, i år er det Sverige og Säker Vatten som arrangerer seminaret på Aronsborg i Bålsta, praktisk beliggende nær Arlanda.

Antallet plasser er begrenset, så ikke vent for lenge. Siste påmeldingsfrist er 20. juni.

Powered by Labrador CMS