NY: David Brodawski tiltrer i en nyopprettet stilling som salgssjef i Systemair.

JOBB

– Det er litt sommerfugler i magen å få så stort ansvar

I en pressemelding fredag melder Systemair at de har ansatt David Brodawski i en ny stilling som salgssjef. Han får ansvar for selskapets totale omsetning og dens salgsorganisasjon.

Published Last updated

NemiTek møter David på Nordnorske VVS-dager der han er på plass på stand på fagmessen. Systemair har med seg et størrelseoptimalisert aggregat å vise frem til sine kunder og samarbeidspartnere.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben, spesielt det å kunne bidra til å gjøre en forskjell. Vi må utvikle oss som bransje, spesielt det å synliggjøre at vi er en del av løsningen i utfordringene vi står ovenfor, sier David, når NemiTek møter han mellom slagene.

Nyopprettet stilling

David har jobbet i Systemair siden 2020 – i stillingen som regionsjef i region nord.

Stillingen som salgssjef er nyopprettet, og tanken bak det er å spisse og strukturere salget i Systemair ytterligere.

– Det er viktig for å sørge for at vi jobber på mest mulig lik måte, for å profesjonalisere måten vi jobber på, sier David.

– Det skjer jo utvikling innen digitale løsninger og AI, blant annet. Her er Systemair i front, og der skal vi fortsette å være. Vi har blant annet investert mye i webshop-løsningen vår, som gjør hverdagen enklere for kundene våre.

– Solid teknisk kompetanse

I pressemeldingen kan Systemair fortelle at de er godt fornøyde med å få David inn i den nye stillingen.

– Jeg er glad for å få David inn i denne nøkkelrollen, sier Bjørn-Osvald Skandsen som er administrerende direktør i selskapet.

– David er en engasjert leder med god forståelse for bransjens mekanismer kombinert med solid teknisk kompetanse – en svært god kombinasjon for en teknisk markedsorientert leverandør som oss.

– Jeg syns det er kult at Systemair tørr å satse på unge og interne folk i organisasjonen. Det synliggjør at det er muligheter for å utvikle seg hele tiden. Det er litt sommerfugler i magen å få så stort ansvar, men det gjør det jo desto mer spennende, sier den nye salgssjefen.

David har en mastergrad i maskinteknikk (sivilingeniør) fra NTNU og kommer fra stilling som regionssjef nord (Trondheim) i Systemair. Tidligere erfaring er fra Frico og Aker Solutions. Han er også medieansvarlig i NemiTeks lokallag i Trøndelag.

David tiltrer rollen 3. april. Prosess med å finne hans etterfølger som regionssjef nord iverksettes snarlig.

Systemair

Systemair AS er en ledende produsent av ventilasjonsutstyr til alle typer bygg og tunneler. Selskapet har en årlig omsetning på ca. 650 millioner kroner og har 125 ansatte fordelt mellom fabrikk på Eidsvoll og salgskontorer i Sandnes, Bergen, Oslo og Trondheim. Systemair AS er datterselskap av Systemair AB som har 6900 ansatte og børsnotert i Sverige.

Powered by Labrador CMS