FEIRING: Fra 25-årsjubileet. Hanne Arstad (daglig leder) (f.v.), Fred Arne Nordeng og Knut Roger Stenvall (Eier).
FEIRING: Fra 25-årsjubileet. Hanne Arstad (daglig leder) (f.v.), Fred Arne Nordeng og Knut Roger Stenvall (Eier).

PRESSEMELDING

Operaelskende Fred Arne feiret 25 år i samme bedrift

Uavbrutt og i 25 år har Fred Arne Nordeng nå jobbet i Comfort Mosjøen / Rørlegger’n Stenvall AS. Jubileet ble behørig feiret med middag og konsert.

Published Last updated

3. mars i år markerte 25 år, på dagen, siden Fred Arne Nordeng ble ansatt som rørlegger i bedriften Comfort Mosjøen / Rørlegger’n Stenvall AS – og der har han jobbet uavbrutt siden 1997 hvor han også nå er styremedlem.

– Fred Arne leverer god kvalitet i alt han gjør. Han er rolig og solid og dermed en flott kar å ha med på laget.

Det sier Hanne Arstad, daglig leder i Comfort Mosjøen / Rørlegger’n Stenvall AS, i en pressemelding.

Etter ønsker fra Fred Arne ble feiringen av 25-årsjubileet lagt til konsert med Sandessjøen Hornmusikk og Ole Edvard Antonsen. Etter konserten var det middag og utdeling av gavesjekk for lang og tro tjeneste.

– Fred sin spesialitet er sanitæranlegg og varmeanlegg. Fred jobbet i sin tid også med oljebrennere, men har etter utfasing av olje som oppvarmingskilde, mer og mer jobbet med vannbårne varmeanlegg, opplyser Arstad.

Videre forteller hun at Fred Arne er ekspert på feilsøking og renovering av allerede etablerte vannbårne varmeanlegg, samt nyetablering av vannbåren gulvvarme med varmepumper/el-kassett.

Fred Arne ved en dobbelt mantlet bereder/varmeanlegg der kunden ønsket bilde av han på varmtvannstanken.
Fred Arne ved en dobbelt mantlet bereder/varmeanlegg der kunden ønsket bilde av han på varmtvannstanken.

Fred Arne har i de siste årene fått en noe mer administrativ rolle, med beregning av anbud og bas på prosjekter. Han veileder også øvrige rørleggere/lærlinger i bedriften.

– Som tidligere nevnt har han jobbet som utøvende rørlegger uavbrutt i bedriften, utenom et litt lengre sykdomsavbrudd. Brukket fot var årsak til denne tilstanden, men han så det ikke «ulekt», og vi ordnet rullestol til han. Han kunne selvfølgelig ikke være ute i felten da, men opptrådde isteden som vårt «rørorakel» i butikken, der kunder fikk førstehånds rørlegger-info når de besøkte oss, sier Arstad.

– For øvrig er Fred Arne også en allsidig kar på fritiden. Han spiller tuba i korps, elsker opera (prøv å lån varebilen hans – opera på full guffe ), går på jakt og elsker hyttelivet i Fiplingdal, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS