Leder av Rørkjøps mentorprogram, Thomas Omlid.

Dette programmet gir økt lønnsomhet

Mentorprogrammet i Rørkjøp består av rørleggere med solid erfaring og viten, som bidrar med å skape karrieremuligheter og karrierestøtte til medlemsbedrifter som ønsker tips til å drive enda mer lønnsomt.

Published

Rørkjøpkjeden har gjennom de siste ti årene hjulpet bedriftene i kjeden til å bli blant de mest lønnsomme rørleggerbedriftene i Norge. For å kvalitetssikre dette må man kontinuerlig videreutvikle verktøykassen du som kjede har tilgjengelig for dine medlemsbedrifter.

Det siste tilskuddet i rekken er Rørkjøps mentorprogram. Mentorprogrammets leder, rørleggermester Thomas Omlid, har i en årrekke har drevet rørleggerbedrift med en lønnsomhet de fleste ønsker seg, men som det er svært vanskelig og oppnå.

«Det beste valget»

Alle medlemsbedrifter i Rørkjøp har dette tilbudet tilgjengelig, og kan avtale besøk fra mentorprogrammet for få innspill på en rekke områder som for eksempel:

  • Ledelse (Daglig drift)
  • Tilbud og Prosjektering
  • Lønnsomhet som fokus
  • Prosjektledelse
  • Teknisk rådgiving
  • Varme og energi
  • Varmepumper
  • VA (Vann og avløp)

– Rørkjøpkjeden har slagordet og visjonen «Det beste valget», som i praksis betyr at Rørkjøp primært ønsker de «beste rørleggerbedriftene» som en del av kjeden. Mange av medlemmene har fra dag én vært solide, men det er også svært mange som blir sterkere og mer lønnsomme i Rørkjøp, fordi de er flinke til å bruke verktøykassen og ressursene som er tilgjengelig i Rørkjøp, sier administrerende direktør Frank Olsen i pressemeldingen.

Økt lønnsomhet

Mentorprogrammet, med Thomas Omlid i spissen, er en av mange spennende nyvinninger Rørkjøp introduserer for sine medlemsbedrifter fremover. Programmet har langsiktig karakter, og innlemmes i det nye kurs- og kompetanseprogrammet, hvor fokuset er økt lønnsomhet for medlemmenes rørleggerbedrifter.

Thomas og hans team har allerede besøkt over 10 prosent av medlemsbedriftene i Rørkjøp og svært mange har avtalt besøk fra mentorprogrammet i tiden fremover. De fleste av bedriftene som har hatt besøk og fått oppfølging, sier at det motiverer til å drive mer lønnsomt.

– I Rørkjøp er vi svært stolte av å kunne si at vi hjelper alle våre medlemmer med absolutt alle utfordringer de måtte ha. Her er vi uten tvil «det beste valget», avslutter Frank Olsen.

Powered by Labrador CMS