NYE: Roth ansetter Espen Ekseth som distriktsleder Innlandet, og Erik Andre Kühn som distriktsleder i Østfold og Oslo.

Roth styrker laget – ansetter to 

Fra henholdsvis 19. februar og 1. mars 2024 styrker Roth Norge sin tilstedeværelse med to nye ansatte.

Published

Espen Ekseth starter mandag 19. februar. Han skal jobbe som distriktsleder Innlandet og ha ansvaret for lokal oppfølging av grossister, rørleggere og entreprenører i området.

Erik Andre Kühn starter 1. mars som distriktsleder i Østfold og Oslo og med samme ansvarsområde som Espen. Erik Andre skal i tillegg bistå litt inne på kontoret.

Espen er 35 år, kommer fra Toten, og er i dag bosatt på Kapp. Han har svennebrev som rørlegger og arbeidet som det i flere år før han skiftet til salg. Han har jobbet hos Brødrene Dahl i Oslo, og deretter hos Heidenreich. 

I perioden 2018-2022 jobbet han som distriktssjef Innlandet for Heidenreich før han gikk over til Arve Hagen AS som prosjektleder.

Frem til 31.12.23 arbeidet Espen som daglig leder og eier i Toten Rørleggerbedrift AS, og har frem til i dag jobbet i en salgsjobb utenfor VVS-bransjen.

Erik Andre er 33 år, og han bor på Tranby. Han har hatt sin læretid i Oras hvor han tok svennebrevet i 2014. Etter dette jobbet han som rørlegger på anlegg i Oras Drammen før han arbeidet som servicerørlegger i Oras Sandvika. 

I 2018 var han ferdig utdannet rørleggermester og startet sin egen bedrift, Lier VVS AS, som han fortsatt driver.

Vi ser fram til å få disse to med på Roth-laget!

Powered by Labrador CMS