NYE: Vidar Flagstad og Christopher Hårberg til TROX Auranor.

TROX Auranor med nyansettelser

Vidar Flagstad og Christopher Hårberg er nye Key Account Managers for TROX Auranor region øst.

Published

Det er med stor glede vi kunngjør at vi har utvidet vårt team med Vidar Flagstad og Christopher Hårberg som nye Key Account Managers i region Øst. 

De blir en avgjørende faktor for å styrke våre forretningsrelasjoner og sikre vekst i region Øst. 

Vidar og Christopher tiltrådte stillingene 2. April 2024. Vidar Flagstad kommer til oss fra firmaet Kople og har tidligere jobbet i Würth, han har til sammen 20 års erfaring innen salg. Med sin dype forståelse av markedet og en imponerende track record, vil Vidar hovedsakelig fokusere på å styrke våre relasjoner i Innlandet. 

Christopher Hårberg kommer fra Ateam Inneklimaservice, og har verdifull erfaring fra elektronikk-bransjen. Han har tidligere jobbet i elektronikk-firmaer som Canon, Tefal og LG. 

Med sin ekspertise vil Christopher rette sitt hovedfokus mot Østfold og Oslo-regionen. Hans omfattende kunnskap om dette markedet og hans evne til å bygge sterke relasjoner vil være avgjørende for vår videre suksess i disse områdene. 

Med Vidar og Christopher på vårt team, er vi trygge på at vi styrker vår evne til å levere førsteklasses service og skape verdifulle forbindelser med våre kunder i region Øst. Vi ønsker dem lykke til og hjertelig velkommen til TROX Auranor.

Powered by Labrador CMS