NY: Christer Rapp er ansatt som ny Country Manager Sverige for TROX Auranor.

TROX Auranor satser i Sverige

Nå satses det på det svenske markedet. Christer Rapp er ansatt som Country Manager for TROX Auranor i Sverige.

Published

Christer tiltrådte 13. februar og kommer fra BOXON Group hvor han var administrerende direktør og konsernsjef. Han har tidligere også jobbet i ledende roller nasjonalt og internasjonalt innen ventilasjon i Lindab.

– Jeg er veldig stolt over å kunne presentere Christer Rapp som ny Country Manager. Med sin tunge kompetanse og lange erfaring i å drive og utvikle selskaper er Christer akkurat den rette profilen for å utvikle TROX Auranor i Sverige til å bli en av markedslederne i Sverige innen teknisk ventilasjon, og for å bli den mest innovative forretningspartneren innen ventilasjonsbransjen.

Det sier John Georg Storvik, administrerende direktør i TROX Auranor i pressemeldingen.

– TROX er etablert i 70 land og har vært markedsleder i Europa siden 1970 og er nå også global markedsleder. Christer kommer med kompetanse og erfaring som vil være verdifull for TROX Auranor og våre kunder, legger han til.

Christer Rapp har tidligere hatt ledende stillinger i andre større selskaper som BOXON, Windoor/Sunparadise, Lindab og Ahlsell. I tidligere selskaper har hovedfokuset vært å videreutvikle og foredle velfungerende virksomheter for å prestere enda bedre, men Christer har også gjennomført vellykkede snuoperasjoner og oppstarter som har blitt markedsledende.

– Det føles veldig bra å komme til et stort internasjonalt selskap som TROX. Vi har store muligheter med vårt brede produktspekter og med helhetlige løsninger for å tilføre mer verdi til våre kunder. Vi vil selvfølgelig også fortsette med å jobbe med bærekraftige løsninger og å bidra til at TROX Auranor i Sverige og Norge blir klimanøytrale innen 2025. Jeg ser frem til å videreutvikle TROX Auranor sammen med våre ansatte, kunder og partnere, sier Christer Rapp, ny Country Manager Sverige for TROX Auranor.

Powered by Labrador CMS