PRESSEMELDING

Øystein Kjellsen trer tilbake

Øystein Kjellsen søker nye utfordringer og trer 1. april tilbake som daglig leder i rørleggerkjeden VB. Han vil fortsette å jobbe med VB ut året.

Published Last updated

Siden Øystein Kjellsen ble en del av Varme og bad AS (VB) i oktober 2007 har VB hatt en veldig fin utvikling. Viktige satsningsområder har blant annet vært kompetansebygging og faglig utvikling gjennom VBs Kompetansesenter, og systematisk kvalitetsarbeid gjennom Dextro-systemet.

- Jeg er utrolig stolt over hva vi har fått til sammen i den tiden jeg har vært så heldig å være en del av dette inspirerende fellesskapet av rørleggerbedrifter, sier Kjellsen.

- Bransjen og VB er i rivende utvikling. Krav og forventninger knyttet til digitalisering og bærekraft, bransjeglidninger og en stadig skarpere konkurranse om hodene er bare noen av de tingene VB og andre aktører i bransjen i økende grad må forholde seg til. Med dette som bakteppe er VB på mange måter på vei inn i en ny fase. Etter 15 år i førersetet ser jeg derfor dette som et fint tidspunkt for meg å søke nye utfordringer, sier Kjellsen.

- Jeg har satt stor pris på samarbeidet med Øystein, både som daglig leder og som person, sier styreleder i VB, Anders Almestad.

Øystein Kjellsen slutter i rollen som daglig leder 1. april. Han skal imidlertid fortsette å jobbe med VB og styret på utvalgte områder ut året.

- Øystein sitter på viktig kompetanse og erfaring og jeg er veldig glad for at han har sagt ja til å bistå oss på utvalgte prosjekter, også fremover,» sier Almestad.

Anders Almestad blir arbeidende styreleder og skal fylle rollen også som daglig leder, i første omgang frem til sommeren. Almestad er en erfaren industrileder med over 25 års fartstid i internasjonale konsern. Han har vært styreleder i VB siden 2015.

- Øystein, resten av kjedekontoret og alle medlemsbedriftene, har gjort en formidabel jobb med å bygge en solid aktør i bransjen. Jeg vil nå spille på alle de flinke folkene i VB slik at vi sammen kan ta smarte grep, også fremover, sier Anders Almestad.

Powered by Labrador CMS