ÅPNER: Her i Nesttun åpner Heidenreich sin tredje butikk i Bergen.

Heidenreich åpner nye butikker

Heidenreich åpner snart sin tredje butikk i Bergen. Denne strategiske utvidelsen markerer et viktig skritt for selskapet i å møte utfordringene i et marked i nedgang, med mål om å være godt posisjonert for en vekstfase som vi vet vil komme.

Published

Det skriver Heidenreich i en pressemelding.

I denne nye butikken satses det på rørleggerne, og lover feststemning i hverdagen ved å ha et bredt og spennende sortiment som dekker hverdagens behov, heter det i meldingen. 

– Vi er veldig fornøyde med å kunne åpne vår tredje butikk i Bergen. Dette er en viktig by for oss, og vi ser et stort potensial for vekst i markedet, sier Bjørn Moen, administrerende direktør i Heidenreich.

Distriktssjef Frode Vikebø og adm. direktør Bjørn Moen i Heidenreich.

Strategisk satsning i en utfordrende tid

Å utvide virksomheten i et marked som er preget av nedgang, kan virke risikabelt for noen, men Heidenreich har troen på at dette er rett tidspunkt for å styrke sin posisjon. Markedet vil snu, og Heidenreich ønsker å være i forkant når veksten inntreffer.

– Å se fremover og gripe muligheter har vi alltid vært opptatt av, samtidig å ta smarte strategiske beslutninger for å imøtekomme endrede markedsforhold, sier Bjørn Moen. 

– Åpningen av vår tredje butikk i Bergen er et bevis på vår tro på potensialet i dette området og vårt engasjement for å betjene våre kunder best mulig, legger han til. 

Ekspansjon flere steder i Norge

I tillegg til å åpne ny butikk i Bergen, så åpner selskapet også ny butikk i Moss i november. Disse vekst-tiltakene representerer en viktig milepæl i selskapets ekspansjonsstrategi og understreker selskapets tro på fremtiden.

– Etter grundige undersøkelser og leting etter det ideelle lokalet i flere år, har vi endelig funnet det perfekte stedet for vår tredje butikk i Bergen. Butikken blir lokalisert i Slåtthaugvegen 17 i Nesttun. Dette området er nøye valgt på grunn av sin tilgjengelighet for kunder og potensiale for vekst, uttaler Heidenreichs distriktssjef i Bergen, Frode Vikebø.

På nyåret

Etter en omfattende oppussing og tilpasning til Heidenreichs standarder, vil butikken på Nesttun åpne dørene sine den 29. januar neste år. Dette blir en spennende anledning for kunder i området til å oppleve Heidenreichs førsteklasses tjenester og produkter, heter det i meldingen. 

Powered by Labrador CMS