Salgs- og markedsdirektør for marine og industri, Johnny Valle i PTG (til høyre) sier at PTG opprettholder sin høye produksjonsaktivitet ved fabrikken i Malmefjorden fremover. Julian Ramsey, General Manager PTG UK (til venstre).
Salgs- og markedsdirektør for marine og industri, Johnny Valle i PTG (til høyre) sier at PTG opprettholder sin høye produksjonsaktivitet ved fabrikken i Malmefjorden fremover. Julian Ramsey, General Manager PTG UK (til venstre).

PTG har sikret seg en rekordstor leveranse

PTG skal levere 17 RSW-anlegg til Karstensens Skipsverft i Danmark og tre RSW-anlegg til Westcon Yards i Norge. Nybyggene skal bygges til norske og skotske rederier, og skal leveres på løpende bånd de neste to årene.

Published Last updated

Leveransen fra PTG består av totalt 20 RSW-anlegg (Refrigerated Sea Water) som produseres ved PTG sin fabrikk i Malmefjorden, i Hustadvika kommune utenfor Molde.

– Vi er veldig stolte av nok en gang å bli valgt av verft og rederier som leverandør av RSW-anlegg. I denne serien av kontrakter er det i tillegg en rekke «nye rederier» som har valgt oss som leverandør til sine fartøy, sier Johnny Valle, salgs- og markedsdirektør for marine og industri i PTG i pressemeldingen.

 Han legger til:

– Vi ser helt klart at vårt samarbeid med verft og rederier gjennom mange år der produktutvikling, redusert energiforbruk, miljøavtrykk, ammoniakkfylling, samt vekt, har vært viktige faktorer for at vi har vunnet disse kontraktene.

I 2022 etablerte PTG datterselskapet PTG UK i Peterhead i Skottland for service og salg.

– Dette har blitt godt mottatt hos eksisterende og nye kunder i UK. Vår tilstedeværelse med service i dette området har helt klart vært en avgjørende faktor ved inngåelsen av disse nye kontraktene, sier General Manager i PTG UK, Julian Ramsey.

Han avslutter med at arbeidet de har gjort så langt har gitt gode resultater, og ser frem til å jobbe med gamle og nye kunder i UK i fremtiden.

Om PTG

PTG utvikler og leverer miljøvennlige kjøle-, fryse- og energieffektiviserings-løsninger. I tillegg til sjømatmarkedet nasjonalt og internasjonalt, er konsernet en betydelig leverandør til dagligvarebransjen i Norge.

Norges ledende kuldetekniske kompetansemiljø tilbyr komplette løsninger for temperaturhåndtering til det internasjonale markedet, inkludert kjøling, frysing, klimaanlegg og oppvarming.

Produksjon i Norge og et omfattende servicenettverk gjør det mulig for oss å imøtekomme kundenes krav til kvalitet og presis levering. Vi er til stede langs store deler av norskekysten, i Storbritannia og i Chile.

Navnet PTG er hentet fra initialene til holdingsselskapet Perfect Temperature Group, og slagordet til gruppen – verdien av perfekt temperatur.

Powered by Labrador CMS