Carl Petter Simonsen er ny daglig leder i Kruge AS.
Carl Petter Simonsen er ny daglig leder i Kruge AS.

PRESSEMELDING

Lederskifte i Kruge AS

Carl Petter Simonsen går inn i rollen som Daglig leder i Kruge AS fra 1. februar 2023.

Published

Simonsen overtar lederrollen etter Tom Marmont-Ramsey, som har vært ansatt i selskapet siden 1997, og vært øverste leder siden 2003.

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Marmont-Ramsey velger pensjonisttilværelsen fra og med den 13. september i år, og vil i perioden frem til dette være engasjert i strategisk prosjektsalg og vår industrielle satsning.

Simonsen kommer fra Smith Stål, hvor han har vært Direktør i 7 år. Han har lengre erfaring innen salgsledelse, og har 17 års erfaring fra Bygg-bransjen. Han er utdannet Sivilingeniør innenfor marine arkitektur og offshore engineering. noe Kruge vil nyte godt av innenfor vår industrielle satsning.

Simonsen er 53 år og bosatt i Asker sammen med ektefelle og fire barn.

Simonsen overtar et selskap i sterk vekst. Som ledende leverandør av kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem, tilbyr Kruge et omfattende leveringsprogram av komplette montasjesystem til entreprenører innen ulike typer industri. Det nyeste satsingsområdet innenfor rådgivende engineering, har blant annet bidratt til solid vekst i 2022.

Medarbeiderteamet på 20 ansatte har lang, bred og faglig kompetanse samt. en sterk posisjon i markedet.

Kruge ser frem til ytterligere styrking av teamet med Carl Petter i lederrollen i vår digitale og bærekraftige utvikling.

Powered by Labrador CMS