Håvard Augensen, CEO i RørosHetta.

Blir ny distributør av Franke Home Solutions i Norge

I begynnelsen av juni i år signerte Røros Metall A/S og Franke Küchentechnik AG distributøravtalen for Franke Home Solutions produktene i Norge. 

Published

Med dette har RørosHetta blitt en offisiell Franke Approved Partner og skal levere vasker, blandebatteri, kildesortering og tilbehør til det norske kjøkkenmarkedet.

– Det er med stor glede vi kan annonsere nyheten om distributøravtalen med Franke Home Solutions. Dette er et stort steg i riktig retning for RørosHetta, sier Håvard Augensen, CEO i RørosHetta og fortsetter: 

– Gjennom denne avtalen kan vi nå tilby kundene våre rask og effektiv levering av både RørosHetta og Franke-produkter rett fra lageret vårt i Røros. Det betyr ett kontaktpunkt, smidig og effektiv logistikk, markedsriktige priser og god produktkvalitet som våre kunder er kjent med fra før. 

Den nye avtalen gjør hverdagen til kjøkkenforhandlere i Norge enklere ved å sørge for en samlet og stabil levering, lokal kundeservice og egne kontaktpersoner for regionene. 

– Dette er en satsning vi gjør for å bidra til å samle «metallene» i kjøkkenet under én leverandør. Vi ser en økende etterspørsel i markedet for muligheten til å matche metallene på kjøkkenhette, vask og blandebatteri. Nå kan vi levere akkurat dette til alle våre kunder. Produktrangen er spesielt tilpasset Norge og jeg kan love flere spennende nyheter utover høsten, avslutter Augensen.

Powered by Labrador CMS