Fire som gleder seg til Energiteknisk konferanse på Kielbåten i mai.

Energiteknisk konferanse 10. - 12. mai

Disse møter du på konferansen i mai

Energiteknisk konferanse nærmer seg med stormskritt, og det er mange som har meldt seg på konferansen og som gleder seg til et variert fagprogram, leverandørutstilling og sosial hygge på Kielbåten i mai. Vi har snakket med fire som er meldt på om hvorfor de deltar på årets Energiteknisk konferanse.

Published

Johanna Olsen, AF Energi

Hva heter du, hvor jobber du og hva jobber du med til daglig? Hva består arbeidsdagen din av?

– Mitt navn er Johanna Olsen. Jeg jobber i en portefølje som heter Energirehab i AF Energi.
Vi jobber med energieffektivisering og rehabilitering av eksisterende bygg. Utrolig kult å kunne hjelpe kunder med å kutte energikostnader, men samtidig også gjøre Norges bygningsmasse litt grønnere. En typisk arbeidshverdag for meg kan inneholde befaring av bygg, for å kartlegge energiflyten og komme opp med lønnsomme tiltak bygget bør investere i. Er vi i gjennomføring av prosjekt handler det om fremdrift og oppfølging av underentreprenører og sørge for at alle er trygge på jobb og kommer trygt hjem fra byggeplassen.
Hvorfor deltar du på Energiteknisk konferanse?


– Jeg deltar i hovedsak på Energiteknisk konferanse for faglig påfyll. Kunnskap er ferskvare, og spesielt i en bransje som utvikler seg mye, er det viktig å henge med. Derfor er det viktig å lære og inspirere av andre, men også viktig å delta på utstillingene for å følge med på hvilke produkter vi har i markedet. Også skader det ikke med sosialt påfyll og nettverksbygging!

Hva håper du å få ut av å delta på Energiteknisk konferanse?

– Jeg håper å sitte igjen med noe kunnskap som kan anvendes i min jobbhverdag, og kanskje føle meg litt ekstra motivert.

.

Geir Stamsve, Bravida

Hva heter du, hvor jobber du og hva jobber du med til daglig? Hva består arbeidsdagen din av?

– Mitt navn er Geir Stamsve, og jeg jobber som prosjektleder og prosjektsjef i Bravida. Jeg er mye på prosjektene våre, og jobber med oppfølging, reklamasjon og lignende.

Hvorfor deltar du på Energiteknisk konferanse?

– Jeg var med i fjor, det var helt tilfeldig, i forhold til energibiten. Da ble vi positivt overrasket, konferansen var bra, både i forhold til foredragsholdere og utstillerne. Totalen vi får tilbake blir da veldig bra, både i forhold til det faglige, og å se produkter som vi kommer til å bruke i arbeidet vårt.

Hva håper du å få ut av å delta på Energiteknisk konferanse?

– Vi håper at vi kan lære noe nytt, i fjor var det veldig bra, og vi håper det blir like bra i år. Få input fra bransjen og få en fin tur!


.

Unni Ekren, Alfa Olis Gass & VVS AS

Hva heter du, hvor jobber du og hva jobber du med til daglig?

– Hva består arbeidsdagen din av? Mitt navn er Unni Ekren, og jeg jobbber i Alfa Olis Gass & VVS AS og er daglig leder. Arbeidsdagen består i alt fra hyggelig prat med kollegaer til alt det som innebærer å administrere en bedrift med rørleggere og gassteknikere.

Hvorfor deltar du på Energiteknisk konferanse?

– Jeg deltar for å få faglig påfyll/ møte kollegaer i samme bransje, knytte nye kontakter og ikke minst ha sosialt samvær med god mat og drikke..

Ronny Ellingsen, fagskolen i Rogaland

Hva heter du, hvor jobber du og hva jobber du med til daglig? Hva består arbeidsdagen din av?

– Mitt navn er Ronny Ellingsen, og jeg er faglærer på fagskolen i Rogaland, og underviser i klima, energi og miljø (KEM). Jeg er utdannet ingeniør, med spesialitet i VVS. Jeg jobber i tillegg jobber jeg med offshore ventilasjon. Jeg har vært medlem i NemiTek siden jeg var student, så nesten i 35 år, siden 1987.

Hvorfor deltar du på Energiteknisk konferanse?

– I samråd med andre her på skolen fant vi ut at dette er en fin konferanse for oss å delta på. Konferansen tar opp alternative energiformer, som er veldig interessant for oss. I tillegg er det er nyttig å holde seg oppdatert, både for min egen del og studentene mine Vi har temaer på skolen som globale energiutfordringer, der denne konferansen er særdeles relevant. I tillegg har vi gjesteforelesere, og disse kan jeg jo ha mulighet til å treffe på konferansen.
Hva håper du å få ut av å delta på Energiteknisk konferanse?


– Vår hovedoppgave i det grønne skifte er å forvalte energi på en mest effektiv måte, samtidig som at vi skaper den komforten som er forventet. Kombinasjonen mellom det faglige og det sosiale på denne konferansen tror jeg er gjør at læringsutbytter blir bra. Uansett tror jeg at jeg kommer til å lære noe på Energiteknisk konferanse! I tillegg liker jeg å være på båt, så dette blir jo et cruise med faglig innhold.

Powered by Labrador CMS