Energiteknisk konferanse 10.-12. mai 2023

Olaf Tufte åpner Energiteknisk konferanse 2023!

Energiteknisk konferanse er Norges viktigste møteplass for oppvarmings- og kjølesystemer i bygg. Vi inviterer ingeniører, rådgivere, og alle som jobber med energi, oppvarming og kjøling til konferansen. I år åpner verdensmester og olympisk mester Olaf Tufte konferansen.

Ingen ringere enn Olaf Tufte vil holde åpningsforedrag på båten, og han gleder seg til å møte alle deltakere og utstillere. Han vil snakke litt om sine egne erfaringer om hvordan han mener han har lykkes i sin karriere, og hvordan han tror andre også kan lykkes.

Jeg er vokst opp med at uansett hvor god man er, så er det mulig å bli bedre, hvis man sørger for at de menneskene rundt seg også får skinne.

Olaf Tufte er dobbelt verdensmester og olympisk mester, og har også lykkes på andre arenaer. I tillegg tok han tittelen i NRKs program Mesterens Mester nå i vår.

Aktivitets- og kompetanseansvarlig i NemiTek, Thomas Fransrud, kan love et sterkt fagprogram, med mange forskjellige fagfolk som vil snakke om en rekke temaer.

— Vi skal snakke om det potensialet som allerede ligger byggenevåre som vi ikke utnytter godt nok, men også de utfordringene vi står ovenfor.

På fagprogrammet står blant annet Per Just Skaret fra AF Energi, Patrik Hjertkvist fra Entro, Kjartan Berland fra Drivkraft Norge, med flere.

Se og følg med på hele fagprogrammet her

I tillegg vil man kunne møte mange forskjellige utstillere som blant annet Purmo, Roth, ABK-Qviller AS, Mitsubishi Electric, Cimberio AS, Guard Automation, og flere utstillere melder seg på fortløpende, det er begrenset med utstillerplasser.

Vi gleder oss til å se alle på Kielbåten 10. – 12. mai.

Billetter kan du bestille her

Powered by Labrador CMS