Få oversikt i "bærekraftsjungelen"

Isak Oksvold, direktør for miljø og bærekraft i Møller Eiendom diskuterer det han kaller for «bærekraftsjungelen» og drøfter hvordan bærekraftsbegrepet er et stort begrep, som kan være utfordrende å definere.

Published Last updated

I slutten av april lanserer Oksvold igjen bærekraftprogrammet, Bærekraftledelse i bygg og eiendom sammen med Gunnar Grini, bransjesjef i Norsk Industri. De skal sørge for at deltakerne er i stand til å fylle dette romslige begrepet med konkret innhold, og snevre det inn til hvordan bærekraft er relevant for hver enkelt virksomhet.

- Vi skal gi kursdeltakerne økt kunnskap om de rammebetingelser som er viktig og relevant for bærekraft, og hvordan disse påvirker virksomheten i bransjen, sier Oksvold.

- Hensikten vår er å gi en bedre oversikt over hvordan bærekraft kan være et konkurransefortrinn i årene som kommer, og hva slags rammer som kommer til å komme rundt dette her. I tillegg hvilke grep og mekanismer de kan benytte seg av, som gir økt lønnsomhet for energi og miljøtiltak i bransjen.

Mer om bærekraftsprogrammet og påmelding finner du her.

Powered by Labrador CMS